مدارک ویزای دانشجویی

23 آبان 1395

مدارک مورد نیاز سفارت جهت اخذ ویزای دانشجویی

به اطلاع متقاضیان محترم می رساند که با توجه به شروع زمان اقدام جهت ویزای تحصیلی از ماه مارس 2017 در سفارت ایتالیا در تهران، متقاضیان می باید جهت جلوگیری از مواجه شدن با محدودیت زمانی و عدم تایید مدارک، تا پایان سال جاری مدارک لازم را جهت ارائه به سفارت ایتالیا بر طبق لیست مدارک مورد تایید تهیه و با ما در این خصوص هماهنگ نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان ویزای تحصیلی با ما در تماس باشید.

تحصیل در ایتالیا با گروه studitaly

تحصیل در ایتالیا با کمترین هزینه توسط گروه studitaly - تحصیل همراه با اقامت

نقشه سایت

درباره ما

اطلاعات تماس

ایتالیا:

390692926462+

393881936419+

(واتساپ، تلگرام)

info@studitaly.com

ایران:

021-86082245-86083944

iran@studitaly.com

نظرات همکاران

Top