شرایط ویزای تحصیلی را بدانید

روند اخذ ویزای دانشجویی در سفارت ایتالیا

سفارتخانه های ایتالیا در کشورهای مختلف، سالانه براساس جدول زمان بندی اعلام شده از سوی وزارت دانشگاه های ایتالیا، اقدام به اخذ درخواست های ویزای تحصیلی جهت مقاطع سه گانه دانشگاهی و دوره های تخصصی نموده و پس از بررسی مدارک در زمان اعلام شده در زمان دریافت درخواست های روادید، اقدام به صدور ویزای تحصیلی با طول دوره 175 تا 365 روز می نمایند. طول دوره ویزای تحصیلی براساس نوع رشته و نحوه ثبت نام دانشگاه متفاوت است و تنها اجازه سفر به ایتالیا را به دارنده ویزا می دهد. در هر دو حالت دانشجویانی که ویزای تحصیلی دریافت کنند پس از ورود به ایتالیا باید درخواست اجازه اقامت دهند و اجازه اقامت تحصیلی با طول مدت یک سال و قابلیت تمدید سالانه و اجازه تردد بدون ویزا در سایر کشورهای حوزه شنگن در اروپا دریافت خواهند کرد. متقاضیان محترم می باید جهت دریافت ویزای دانشجویی در زمانهای اعلام شده جهت رشته های تحصیلی دانشگاهی با ارائه مدارک بر طبق لیست زیر اقدام به تشکیل پرونده دانشجویی و درخواست ویزای تحصیلی نمایند. لیست مدارک در سفارتخانه ها و کنسولگری های ایتالیا در کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد و بهتر است قبل از درخواست روادید از سفارت مورد درخواست لیست مدارک مورد نیاز دریافت شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشند:

 

مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دوره های تخصصی


1- ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

2- ترجمه مدرک کارشناسی (و کارشناسی ارشد برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

3- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

4- فرم A پر شده جهت رشته و دانشگاه پذیرفته شده (تنها برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)

5- گواهی های زبان انگلیسی جهت رشته های انگلیسی زبان در سطح B2 با نمرات زیر و یا گذراندن حداقل دو سال دانشگاهی در یکی از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی و گواهی زبان B1 جهت رشته های ایتالیایی زبان

IELTS B2 LEVEL IELTS AT LEAST 6 MARK
TOEFLE-IBT B2 LEVEL, AT LEAST 78 MARK
TOLIMO B2 LEVEL, AT LEAST 600 MARK

6- شرح دروس اخذ شده دوره کارشناسی (تنها برای متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد در صورت درخواست دانشگاه) به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

7-نامه ارزشیابی تحصیلی سفارت ایتالیا در کشور صادر کننده مدرک جهت متقاضیانی که در کشوری به غیر از کشور صادر کننده مدرک تحصیلی تقاضای ویزا می دهند.

7- 5 قطعه عکس 3.5 در 4.5 سانتی متر رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی

8- اصل گذرنامه

9- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

10- فرم پر شده درخواست روادید

11- رزرو بلیط به ایتالیا

12- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل 20 روز اول اقامت

13- نامه تمکن مالی بانکی به نام شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو با حداقل موجودی حساب معدل مبلغ 5800 یورو به ازای هر یک سال تحصیلی در ایتالیا. در مقطع کارشناسی و دکتری با طول دوره سه سال این مبلغ 17400 یورو، در مقطع کارشناسی ارشد دو ساله معادل 11600 یورو، در مقطع کارشناسی پیوسته پنج ساله معادل 29000 یورو، در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته شش ساله معادل 34800 یورو و دوره های تخصصی یک ساله معادل 5800 یورو

14-پرینت حساب بانکی سه ماهه حامی مالی متقاضی

15- دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش به همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی به همراه کپی از صفحات فارسی

15- مبلغ 50 یورو هزینه بررسی مدارک ویزای تحصیلی


*سفارتخانه های ایتالیا در کشورهای مختلف ممکن است مدارک مالی اضافه بر موارد ذکر شده را براساس قوانین داخلی خود درخواست کنند.

 

کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران

آدرس کنسولگری سفارت ایتالیا در ایران به صورت زیر می باشد و جهت مراجعات دانشجویی وقت قبلی از طریق ایمیل بخش دانشجویی درخواست داده می شود.

آدرس: تهران، بلوار آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵

آدرس پست الکترونیک کنسولگری سفارت ایتالیا: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آدرس سایت سفارت ایتالیا در تهران: www.ambteheran.esteri.it

 

آدرس و تماس مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در تهران:

نازی نوید فر
تهران، بلوار آفریقا، خیابان ظفر غربی، برج پم، طبقه 10، واحد 5
تلفن : 09121776826

دارالترجمه پرهام
تهران، میدان فردوسی، ابتدای خیابان سپهبد قرنی، بازار فرش عباسی، طبقه ششم، شماره هفتم
تلفن: 88316627 - 88301995

آنتونیا شرکا
تهران، خیابان نجات الهی، چهار راه ورشو، کوچه هشتم، پلاک 6
تلفن: 88939942

 

جهت انجام ارزشیابی رایگان تحصیلی و امکان شرکت در رشته های دانشگاهی 2018 ایتالیا می توانید اطلاعات خود را از طریق فرم ارزشیابی تحصیلی ارسال و نتیجه ارزشیابی را از طریق ایمیل دریافت نمایید.

جهت شرکت در سمینارهای هفتگی ما در ایران می توانید درخواست خود را از طریق فرم درخواست شرکت در سمینارهای هفتگی ارسال و تایید آن را از طریق ایمیل دریافت نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان نیز می توانید با خطوط مشاوره در ایران با شماره های 86082245 و 86083944 در تهران و 390692926462+ و 393881936419+  و تلگرام، واتساپ و وایبر 393881936419+ در ایتالیا تماس بگیرید و درخواست های خود جهت مشاوره مستقیم و رایگان را نیز می توانید از طریق تکمیل و ارسال فرم درخواست زمان مشاوره ارسال نمایید.

تحصیل در ایتالیا با گروه studitaly

تحصیل در ایتالیا با کمترین هزینه توسط گروه studitaly - تحصیل همراه با اقامت

نقشه سایت

درباره ما

اطلاعات تماس

ایتالیا:

390692926462+

393881936419+

(واتساپ، تلگرام)

info@studitaly.com

ایران:

021-86082245-86083944

iran@studitaly.com

نظرات همکاران

Top