شرایط ویزای تحصیلی را بدانید

روند اخذ ویزای دانشجویی در سفارت ایتالیا

سفارتخانه های ایتالیا در کشورهای مختلف، سالانه براساس جدول زمان بندی اعلام شده از سوی وزارت دانشگاه های ایتالیا، اقدام به اخذ درخواست های ویزای تحصیلی جهت مقاطع سه گانه دانشگاهی و دوره های تخصصی نموده و پس از بررسی مدارک در زمان اعلام شده در زمان دریافت درخواست های روادید، اقدام به صدور ویزای تحصیلی با طول دوره 175 تا 365 روز می نمایند. طول دوره ویزای تحصیلی براساس نوع رشته و نحوه ثبت نام دانشگاه متفاوت است و تنها اجازه سفر به ایتالیا را به دارنده ویزا می دهد. در هر دو حالت دانشجویانی که ویزای تحصیلی دریافت کنند پس از ورود به ایتالیا باید درخواست اجازه اقامت دهند و اجازه اقامت تحصیلی با طول مدت یک سال و قابلیت تمدید سالانه و اجازه تردد بدون ویزا در سایر کشورهای حوزه شنگن در اروپا دریافت خواهند کرد. متقاضیان محترم می باید جهت دریافت ویزای دانشجویی در زمانهای اعلام شده جهت رشته های تحصیلی دانشگاهی با ارائه مدارک بر طبق لیست زیر اقدام به تشکیل پرونده دانشجویی و درخواست ویزای تحصیلی نمایند. لیست مدارک در سفارتخانه ها و کنسولگری های ایتالیا در کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد و بهتر است قبل از درخواست روادید از سفارت مورد درخواست لیست مدارک مورد نیاز دریافت شود.

تحصیل در ایتالیا با گروه studitaly

تحصیل در ایتالیا با کمترین هزینه توسط گروه studitaly - تحصیل همراه با اقامت

نقشه سایت

درباره ما

اطلاعات تماس

ایتالیا:

390692926462+

393881936419+

(واتساپ، تلگرام)

info@studitaly.com

ایران:

021-86082245-86083944

iran@studitaly.com

نظرات همکاران

Top