مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش، ویزای تحصیلی و بورسیه دانشگاه های ایتالیا

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی:

1- ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

2- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2 (در صورت موجود بودن)

3- اسکن پاسپورت

4- اسکن عکس 3x4

 

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد:

1- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

2- ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

3- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter) از حداقل یک یا دو نفر از اساتید

4- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

5- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2 (در صورت موجود بودن)

6- اسکن پاسپورت

7- اسکن عکس 3x4

8-شرح دروس برای رشته های مهندسی

9-رزومه عملی شامل سوابق طراحی و تصاویر و توضیحات پروژه های انجام شده دانشگاهی و غیر دانشگاهی (portfolio) برای رشته های معماری و شهرسازی

 

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری:

1- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

2- ترجمه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

3- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter) از دو نفر از اساتید

4- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

5- پروژه تحقیقاتی Proposal of Research

6- خلاصه تز فوق لیسانس

7- مقالات چاپ شده در ژورنالهای داخلی و بین المللی (در صورت موجود بودن)

8- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2 (در صورت موجود بودن)

9- اسکن پاسپورت

10- اسکن عکس 3x4

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشند:

 

مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دوره های تخصصی


1- ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

2- ترجمه مدرک کارشناسی (و کارشناسی ارشد برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

3- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

4- فرم A پر شده جهت رشته و دانشگاه پذیرفته شده (تنها برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)

5- گواهی های زبان انگلیسی جهت رشته های انگلیسی زبان در سطح B2 با نمرات زیر و یا گذراندن حداقل دو سال دانشگاهی در یکی از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی و گواهی زبان B1 جهت رشته های ایتالیایی زبان

IELTS B2 LEVEL IELTS AT LEAST 6 MARK
TOEFLE-IBT B2 LEVEL, AT LEAST 78 MARK
TOLIMO B2 LEVEL, AT LEAST 600 MARK

6- شرح دروس اخذ شده دوره کارشناسی (تنها برای متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد در صورت درخواست دانشگاه) به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

7-نامه ارزشیابی تحصیلی سفارت ایتالیا در کشور صادر کننده مدرک جهت متقاضیانی که در کشوری به غیر از کشور صادر کننده مدرک تحصیلی تقاضای ویزا می دهند.

7- 5 قطعه عکس 3.5 در 4.5 سانتی متر رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی

8- اصل گذرنامه

9- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

10- فرم پر شده درخواست روادید

11- رزرو بلیط به ایتالیا

12- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل 20 روز اول اقامت

13- نامه تمکن مالی بانکی به نام شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو با حداقل موجودی حساب معدل مبلغ 5800 یورو به ازای هر یک سال تحصیلی در ایتالیا. در مقطع کارشناسی و دکتری با طول دوره سه سال این مبلغ 17400 یورو، در مقطع کارشناسی ارشد دو ساله معادل 11600 یورو، در مقطع کارشناسی پیوسته پنج ساله معادل 29000 یورو، در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته شش ساله معادل 34800 یورو و دوره های تخصصی یک ساله معادل 5800 یورو

14-پرینت حساب بانکی سه ماهه حامی مالی متقاضی

15- دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش به همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی به همراه کپی از صفحات فارسی

15- مبلغ 50 یورو هزینه بررسی مدارک ویزای تحصیلی


*سفارتخانه های ایتالیا در کشورهای مختلف ممکن است مدارک مالی اضافه بر موارد ذکر شده را براساس قوانین داخلی خود درخواست کنند.

 

 

تحصیل در ایتالیا با گروه studitaly

تحصیل در ایتالیا با کمترین هزینه توسط گروه studitaly - تحصیل همراه با اقامت

نقشه سایت

درباره ما

اطلاعات تماس

ایتالیا:

390692926462+

393881936419+

(واتساپ، تلگرام)

info@studitaly.com

ایران:

021-86082245-86083944

iran@studitaly.com

نظرات همکاران

Top